Drie elektriciteitsmasten in silhouet, de lucht op de achtergrond is een verloop van warme kleuren oranje, roze en paars. De kabels tussen de masten transporteren energie.
Monitoring energieverbruik Krijg inzicht in je verbruik. Altijd en overal.

Het continu volgen en analyseren van het energieverbruik binnen een bedrijf. Dat is hoe je energiemonitoring het best kunt omschrijven. Het doel is om inzicht te krijgen in hoe en wanneer energie wordt verbruikt. Zo kun jij als ondernemer efficiënter, duurzamer en kostenbesparend opereren. Om je daarbij te helpen, biedt Energy Trust je een onafhankelijke energiemonitor met handige app. Naast dat je kunt zien welke apparaten veel stroom vragen, weet je ook wanneer de opbrengst van je zonnepanelen het hoogst is om daar vervolgens slim op in te spelen.

Onze app

Met de energiemonitoring software van Energy Trust kun je jouw energieverbruik strak in de gaten houden. Dit aan de hand van een overzichtelijke site en/of gebruiksvriendelijke app. De meeste gebouwen hebben tegenwoordig een slimme meter. Door onze app aan deze slimme meter te koppelen, heb je 24/7 inzicht in jullie verbruik. Blijven er apparaten onnodig aan staan na sluitingstijd, dan ben je daar voortaan binnen de kortste keren bij.

Door te zien waar je verbruik precies zit, kun je belangrijke keuzes maken over de wijze van verduurzaming. Of dit nu een grote of kleine verandering als gevolg heeft: alles beetjes helpen.

Is energiemonitoring interessant voor mijn bedrijf?

De huidige energiemarkt schreeuwt om duurzaamheid. Dat terwijl de prijzen alleen maar hoger worden. Een gunstig energiecontract kan de kosten drukken, maar het monitoren van je energieverbruik is eigenlijk altijd een goed idee. Hoeveel je kunt besparen door te monitoren, hangt af van de hoeveelheid energie die je verbruikt.

De ervaring leert dat het zonder de juiste tooling lastig is om je exacte energieverbruik in de gaten te houden. Het klinkt misschien gek, maar de grootte van de organisatie maakt daarbij niet uit. Zoals we hierboven al schreven: alles beetjes helpen. En dus is het essentieel om alle bronnen die elektriciteit nodig hebben eenvoudig inzichtelijk te hebben. Met onze app is dat mogelijk. Weet je dat het in sommige sectoren zelfs verplicht is om je energie te monitoren?

Energiemonitoring voor iedereen

Bij Energy Trust vinden we dat je ‘gewoon’ inzicht moet hebben in de mate van energieverbruik. Iedere ondernemer moet ook zelf de controle hebben om het verbruik terug te dringen wanneer dat nodig is. Dat moet eenvoudig zijn. Zonder ingewikkelde processen en dure abonnementen. Wij zien onze wijze van energiemonitoring als een cruciaal middel om dat voor elkaar te krijgen. Niet alleen om kosten te besparen, maar zeker ook voor ons milieu.

Ontzorgen, adviseren, besparen en verduurzamen. In Energy Trust vind jij een betrouwbare partner.

Contact image

Jordi van Energy Trust

Nu online

Welkom bij Energy Trust, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media