Zonnepanelen op een rij op een groen grasveld met zonnige lucht. De zonnepanelen wekken duurzame en schone energie op.
Inkoop energiecontracten Wij zetten alles op alles voor een eerlijk tarief.

Als ondernemer wil je een duurzaam energiecontract dat niet alleen goed is voor de portemonnee, maar ook perfect aansluit bij de waarden van je bedrijf. Het uitzoeken van het ideale energiecontract kan veel tijd en moeite kosten, terwijl je liever met andere dingen bezig bent. Energie Trust neemt de uitdagingen rond jouw energiecontract uit handen. Wij regelen alles van A tot Z. Van het uitzoeken welk contract het best bij jou past tot aan het onderhandelen over de prijs. Jou ontzorgen is onze prioriteit.

Weten wat er speelt in de energiewereld

Als vanzelfsprekend houden wij de markt en de actualiteiten nauwlettend in de gaten. Zo weten we precies wat er in onze branche gebeurt en kunnen we direct schakelen waar nodig. Iets dat ook weer van pas komt bij de collectieve inkoop van onze energiecontracten. Dit in combinatie met onze eigen kennis en ervaring maakt dat we stevig kunnen onderhandelen over de laagste prijzen voor onze klanten.

In onze vooruitstrevendheid zijn we er op gebrand om altijd te kijken naar wat er beter kan. En we vinden altijd wel een verbeterpunt. Zo zijn wij van mening dat de traditionele energiecontracten tot de verleden tijd behoren. Natuurlijk is het verleidelijk om eindeloos te blijven verlengen bij de leverancier die je al jaren kent. ‘Want het is toch goed zoals het is?’ Toch moet je weten dat de markt vandaag de dag zo snel beweegt, dat nieuwe aanbieders daadwerkelijk in staat zijn om betere contracten aan te bieden.

Hoe werkt het inkopen van energiecontracten?

Energy Trust onderhandelt namens klanten met energieaanbieders. Dat doen we voor de eigenaar van de Turkse supermarkt op de hoek, maar ook voor grotere bedrijven met meerdere vestigingen. Iedere organisatie heeft andere doelstellingen, werkwijzen en klanten. Maar door te focussen op de overeenkomsten binnen de branche, bundelen we de krachten in collectieven. Hiermee verschaffen wij onszelf een sterke onderhandelingspositie richting energieaanbieders. Alles met het oog op de scherpste tarieven.

Onze collectieven

Ons klantenbestand bestaat voor 90% uit losse bedrijven die we onderbrengen in verschillende collectieven. Hierdoor staan we samen sterk. Alles bij elkaar heeft Energy Trust een uitgebreid netwerk met veel uiteenlopende klanten en verschillende energiecollectieven. Hierdoor kan jouw onderneming makkelijk aansluiten bij een van de collectieven.

  • Onderwijscollectief
  • Vastgoedcollectief
  • Horecacollectief
  • Agrarisch collectief
  • Corporatiecollectief

Help, mijn bedrijf past niet bij één van de bestaande collectieven

Valt jullie bedrijf niet onder één van onze collectieven? Geen zorgen, wij houden van een uitdaging. Om te kijken wat er mogelijk is, komen we dan ook graag bij je langs. Misschien is je bedrijf wel groot genoeg om een eigen collectief te starten. Of past de organisatie toch wel in één van de bestaande collectieven.

Verschillende soorten energiecontracten

Wat je van ons mag verwachten als het gaat om de inhoud van jouw energiecontract? Dat het volledig aansluit op jouw wensen. Of je nu kiest voor elektriciteit, gas of een combinatie van die twee: wij regelen het voor je. We sluiten contracten exclusief op de Nederlandse markt. Dit doen we bij verschillende leveranciers die allemaal hun eigen aanbod hebben. Daardoor is de keuze voor jou als klant letterlijk reuze.

Ga je voor duurzaam? Dan kun je kiezen voor een groen energiecontract. Is het allerlaagste tarief het allerbelangrijkst voor je? Dan zoeken wij het meer in de hoek van kernenergie. Dit, en alles daartussenin is mogelijk. Altijd.

Kies voor een energiecontract dat naadloos aansluit bij de waarden van jullie organisatie.

Contact image

Jordi van Energy Trust

Nu online

Welkom bij Energy Trust, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media