Close-up van allemaal kleine groene plantjes. Je ziet de dauwdruppeltjes op de blaadjes liggen.
We staan voor je klaar

Heb jij een klacht?

Als Energy Trust stellen wij alles in het werk om jou zo goed en correct mogelijk van dienst te zijn. Ondanks onze inspanningen kan het toch gebeuren dat er een fout wordt gemaakt (niets menselijks is ons vreemd), of dat jij om andere redenen niet tevreden bent over onze organisatie. Wanneer dit het geval is, hopen wij dat je direct contact met ons opneemt zodat wij samen met jou een goede oplossing kunnen zoeken om zodoende het probleem op te lossen.

Wij gaan ervan uit dat jouw klacht gegrond is en uiting geeft aan een oprechte zorg. Jouw klacht geeft ons de kans eventuele fouten te herstellen en onze dienstverlening waar mogelijk te verbeteren. Wij behandelen jouw klacht met grote zorgvuldigheid en nemen iedere klacht serieus.

Veel klachten ontstaan door misverstanden, die vaak in een goed gesprek rechtgezet kunnen worden. Dit gesprek heeft dan ook onze voorkeur. Bovendien kunnen wij ons hierdoor ook een beter beeld vormen over de aard van de klacht en de wijze waarop deze tot stand is gekomen. We hopen met deze aanpak snel tot een oplossing te komen.
Is het probleem op deze manier niet oplosbaar of heeft een gesprek niet jouw voorkeur, dan kun je de klacht formeel schriftelijk indienen.

Om te zorgen dat jouw klacht objectief en deskundig wordt behandeld, worden alle klachten rechtstreeks voorgelegd aan de directie. Energy Trust heeft als professionele dienstverlener binnen de intermediairs branche alle expertise in huis om jouw klacht zorgvuldig en objectief af te handelen.

Klachtenformulier

Jij kunt voor jouw formele klacht gebruikmaken van het onderstaande online formulier. Vermeld hier dat het om een klacht gaat en beschrijf je klacht zo uitgebreid mogelijk. Je ontvangt dan van Energy Trust binnen 7 werkdagen een reactie. Mocht dit door omstandigheden langer duren, dan ontvang jij hiervan bericht en word jij geïnformeerd over de verdere procedure.

Klachten

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact image

Jordi van Energy Trust

Nu online

Welkom bij Energy Trust, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media